Lesley-Ann Poppe zoekt haar ideale tafelvriend : Kookdiva gebruikt ‘Mijn smaakmatcher’ om lekker en voordelig te dinerenMet de ‘smaakmatcher’ lanceert de populaire restaurantformule Two4One een leuke, culinaire Facebookapplicatie.

Lesley-Ann Poppe zit als gebruiker van het eerste uur te popelen om lekker en voordelig te gaan dineren met een van haar Facebookvrienden.

Via www.mijnsmaakmatcher.be  ontdek je snel met wie je in je vriendenbestand op Facebook goed overeen komt op culinair gebied. Als je smaken 100 procent samen vallen met je vriend of vriendin, dan kun je het ideale menu voor jullie beiden selecteren via www.two4one.be en ervan genieten in je favoriete restaurant aan de gekende voordelige voorwaarden van de deze formule: twee voor de prijs van één. Aangezien er meer dan 100 verschillende Two4one-menu’s per week worden aangeboden in de 135 Vlaamse deelnemende restaurants, vindt iedereen wel het menu van zijn dromen.

De charmante kookdiva Lesley-Ann Poppe is alvast gewonnen voor deze nieuwe en opwindende two4one-variant. Ze daagt al haar Facebookvrienden uit om de smaaktest met haar te doen. De bofkont die het best met haar matcht, wint een etentje met haar op vrijdag 13 mei (vrijdag de dertiende) in Brasserie Bizie Lizie op de Vlaamse Kaai in Antwerpen.

Wie nog geen facebookvriend is van Lesley-Ann maar een etentje met haar wel zit zitten, kan haar een vriendschapsverzoek sturen via http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001929102095 
De inzet is je favoriete menu in een klassezaak in supercharmant gezelschap!

*Meer info over ‘Mijn smaakmatcher’: Mario Vleugels (projectleider Two4one): 0475 27 62 87 - Mario.Vleugels@Two4one.be*